La Fundación Sicomoro patrocina una beca per a cursar el Màster en Física de Sistemes complexos de l'IFISC

5 de febrer de 2021

En el marc del conveni de col·laboració signat entre la Fundación Sicomoro i la Universitat de les Illes Balears a través de l'IFISC (UIB-CSIC), la Fundación patrocina una beca de mobilitat per a cursar el Màster Universitari en Física de Sistemess Complexos.

Aquesta beca està dirigida a totes aquelles persones que vagin a cursar el Màster de Física de Sistemes Complexos de la UIB amb un títol de grau (o equivalent) d'una altra universitat i cerca propiciar la mobilitat de l'alumnat cap a la UIB així com fer costat als joves universitaris en el desenvolupament de la seva labor investigadora. La beca té un import de 6.000 euros i l'exempció del pagament de la matrícula d'aquells estudiants que cursin el Màster Universitari en Física de Sistemes Complexos de la UIB.

El termini de presentació de les candidatures estarà obert fins a les 14:00 hores del 16 de juliol de 2021.

Més informació sobre aquesta beca i instruccions per a aplicar a ella en: https://ifisc.uib-csic.es/master/fellowships/ 

La  Fundación Sicomoro és una Entitat sense ànim de lucre, amb base científica i fundada en 2014, que es dedica a l'Estudi de la Teoria General de Sistemes. La Teoria General dels Sistemes és un mètode de coneixement que té com a punt de partida la interdisciplinarietat i una visió global de la realitat, la qual cosa li permet comprendre situacions i problemes des d'un enfocament diferent, ajudant a aprofundir en el coneixement de la realitat.




Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord