L'impacte dels mitjans de comunicació de massa en la formació d'opinió i consens des de la perspectiva de la física estadística. IFISC

2 de maig de 2011

La tesi doctoral de Juan Carlos González Avella, defensada a la Universitat de les Illes Balears, introdueix i analitza des de la perspectiva de la física estadística i els sistemes complexos dos ingredients importants del problema general del consens social, que són, d'una banda, la competició entre la interacció local i la interacció global, i, de l'altra, les dinàmiques de coevolució. A més, estudia els casos específics de l'aprenentatge social, la formació d'opinió i el problema de la disseminació cultural. La tesi Coevolution and local versus global interactions in collective dynamics of opinion formation, cultural dissemination and social learning s'ha realitzat a l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) (CSIC- UIB), i ha estat dirigida pel Professor Maxi San Miguel Ruibal i el Doctor Víctor Martínez Eguíluz.

 

Resumen de Prensa

 


Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord