Científica de l'Oficina d'Innovació d'UNICEF visita l’IFISC

21 de desembre de 2018

El passat 20 de desembre,Elisa Omodei, investigadora de la UNICEF Office of Innovation a Nova York, va visitar l’IFISC (UIB-CSIC) on va oferir una xerrada. Durant la seva presentació, titulada "Sistemes complexos per al desenvolupament i la resposta humanitària", Omodei va explicar no només l'objectiu principal de l'Oficina d'Innovació d'UNICEF, sinó també alguns projectes duts a terme per l'organització, com la recopilació i l'anàlisi de dades per a obtenir una visió crítica de les necessitats de les poblacions més vulnerables, amb la finalitat de prendre decisions més informades sobre com invertir recursos per a respondre a les emergències. 

Aquesta visita pot obrir la porta a futures col·laboracions entre l’IFISC i l'Oficina d'Innovació d'UNICEF que condueixin a avanços en la comprensió i modelització de fenòmens socials com a "brots epidèmics i resiliència de la comunitat als desastres naturals", així com a oportunitats perquè els estudiants de màster de l’IFISC treballin en aquest projecte.

UNICEF (United Nations International Children's Emergency Fund), creat per l'Assemblea General de les Nacions Unides en 1946, treballa en 190 països i territoris per a salvar les vides dels nens, defensar els seus drets i ajudar-los a desenvolupar el seu potencial, des de la primera infància fins a l'adolescència. L'Oficina d'Innovació d'UNICEF dóna suport a països de tot el món i treballa amb el sector privat per a aplicar tecnologia que pugui abordar els desafiaments als quals s'enfronten els nens i nenes d'avui dia.


 UNICEF


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord