La Ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social visita l’IFISC

10 de juliol de 2018

El passat 10 de juliol, la Ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social, Sra. Magdalena Valerio, i la Presidenta del Govern dels Illes Balears, Sra. Francina Armengol, van visitar l’IFISC per conèixer de primera mà el treball dels tres joves professionals que han estat contractats en el nostre institut en el marc del Programa SOIB Joves - Sector Públic Qualificat.


Durant la visita, guiats pel Director de l’IFISC, Maxi San Miguel, van estar acompanyats pel Rector de la UIB, Dr. Llorenç Huguet; el Conseller de Treball, Comerç i Indústria, Sr. Iago Negueruela; el Vicerector de Recerca i Internacionalització, Dr. Jaume Carot; el Vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals, Dr. Jordi Llabrés; la gerent de la UIB, Antònia Fullana; la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro; el director general d'Ocupació i Economia, Llorenç Pou; i el director del SOIB, Pere Torrens.


Foto: A. Costa (UIB)


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord