Maxi San Miguel guanya el Premi al Millor Professor del curs de màster 2023-2024

17 de juliol de 2024

Maxi San Miguel, investigador de l'IFISC (UIB-CSIC), ha estat guardonat amb el premi al Millor Professor del curs acadèmic 2023-2024 en el programa de Màster en Física de Sistemes Complexos de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Aquest premi, finançat per la Fundació Sicómoro, reconeix l'excel·lència en l'ensenyament i la dedicació a la formació d'estudiants en el camp dels sistemes complexos.

Maxi San Miguel ha estat una figura clau en el desenvolupament del programa de màster, sent un dels promotors de la seva creació el 2012. Ha ensenyat contínuament en el programa des del seu inici i ha supervisat més de 10 tesis de màster (TFMs). Actualment, és el professor principal de l'assignatura Ciències Socials Computacionals. A més, Maxi San Miguel va ser director de l'IFISC des de la seva creació el 2007 fins al 2021, contribuint significativament al seu creixement i reputació.

La Fundació Sicómoro, una organització sense ànim de lucre dedicada a promoure la investigació i l'estudi dels sistemes complexos, finança aquest premi, que inclou una beca personal de 500 euros i un trofeu commemoratiu. La missió de la Fundació és promoure una nova epistemologia que superi les limitacions del mètode analític reduccionista actual, donant suport a iniciatives relacionades amb la complexitat i els sistemes complexos.

El Màster en Física de Sistemes Complexos de la UIB és un programa conegut pel seu enfocament interdisciplinari i la qualitat del seu professorat. El comité del premi va avaluar els candidats en funció de diversos criteris: lideratge i col·laboracions destacades, resultats d'enquestes a estudiants, creació de materials didàctics, compromís continu i supervisió de tesis de màster (TFMs).

Aquest premi no només destaca la feina de Maxi San Miguel, sinó que també subratlla la importància de la Fundació Sicómoro en la promoció de l'excel·lència acadèmica i la investigació en sistemes complexos.


 maxi-san-miguel


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord