II Jornadas de Óptica Moderna IFISC-OSA. 50 Aniversario del Láser

14 de Junio de 2010

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC), organisme de recerca mixt entre la UIB i el CSIC, i el grup d'estudiants de l'IFISC-OSA (Optical Society of America) han organitzat la segona edició de les Jornades d'Òptica Moderna, que tindran lloc del 5 al 9 de juliol al campus universitari. Enguany, les jornades estan dedicades a la celebració del cinquantè aniversari de la invenció del làser.

El seminari, que comptarà amb la participació d'una vintena d'estudiants dels àmbits de la física i les enginyeries de la Universitat de les Illes Balears, introduirà els assistents en el camp de l'òptica del segle XXI i els aportarà informació dels temes que són objecte d'investigació de la comunitat científica internacional. Les jornades també facilitaran la comunicació i el debat entre els participants.

Amb motiu de la celebració del cinquantè aniversari de la invenció del làser, les jornades inclouen sessions dedicades a la història, als principis físics del funcionament, a la dinàmica, i a les aplicacions del làser. També hi haurà sessions pràctiques en què els participants tindran l'oportunitat de familiaritzar-se amb aquests dispositius.


Galeria de fotos



Esta web utiliza cookies para la recolección de datos con un propósito estadístico. Si continúas navegando, significa que aceptas la instalación de las cookies.


Más información De acuerdo