Benvinguda als nous estudiants SURF@IFISC

2 de juliol de 2015

Els estudiants seleccionats per a les beques d'introducció a la recerca SURF@IFISC per a aquest estiu inicien la seva estada a Mallorca

Aquest any han optat a les SURF 45 estudiants de 18 universitats i 6 països diferents

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC), centre mixt de la UIB i el CSIC, convoca des de l'any 2013 6 beques SURF (Summer Undergraduate Research Fellowships) d'introducció a la recerca per a l'estiu. A aquesta edició s'han presentat 45 aspirants de 18 universitats i 6 països diferents. Els sis candidats seleccionats ja s'han incorporat a l'equip del *IFISC.

Les beques SURF constitueixen un excel·lent al·licient per completar la formació dels estudiants en oferir-los aplicacions pràctiques dels seus coneixements en un dels centres de recerca capdavanters a nivell internacional. Per a l‘IFISC també constitueix una bona oportunitat d'incrementar la qualitat del seu treball ja que es tracta d'estudiants amb un bon currículum i amb grans possibilitats de continuar la seva carrera investigadora.

Les beques tenen assignada una dedicació total de 150 hores que han de realitzar-se en el període comprès entre el 15 de juny i el 31 de juliol de 2015. Les tasques de recerca es duran a terme a l’IFISC sota la supervisió d'un membre de la seva plantilla. Cada beca està dotada amb 600 euros per a estudiants residents a Mallorca i 900 euros per a la resta d'estudiants.

Més informació a la pàgina web de l’IFISC : https://ifisc.uib-csic.es/grants/surf.

Projectes per a les beques

Les sis beques SURF@IFISC 2015 permetran als estudiants submergir-se en diferents projectes relacionats amb matèries de recerca pròpies de l’IFISC.

1. Dinàmica espaitemporal. Coordinat per Damià Gomila i Pere Colet.

2. Modelització de la comunicació bacteriana a través de Quorum Sensing. Coordinat per Manuel Matías.

3. Caos booleà. Coordinat per Ingo Fischer i Miguel Cornelles.

4. Sincronització quàntica en sistemes complexos. Coordinat per Roberta Zambrini, Víctor M. Eguiluz i Fernando Galve.

5. Estudi de magnetoliposomes densos utilitzant simulacions de Monte Carlo. Coordinat per Tomàs Sintes i Juan José Cerdà.

6. Llenguatge i Detecció de Mobilitat a través de l'anàlisi de dades de Twitter. Coordinat per José J. Ramasco, Fabio Lamanna, i Maxime Lenormand. 


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord