Voces, CSIC Balears: Complex networks, football and the rental market

18 de febrer de 2021

L'IFISC (UIB-CSIC) i la Representació Institucional del CSIC a les Illes Balears s'uneixen i creen "Voces, CSIC Balears", un podcast bimensual de divulgació científica. A través d'entrevistes a científics que treballen en els centres del CSIC a Balears (IMEDEA CSIC-UIB, IFISC UIB-CSIC i ICTS SOCIB), pretén augmentar la visibilitat de la ciència que es realitza a la regió.

El segon episodi de "Voces, CSIC Balears" compta amb la participació de Johann Martínez, investigador postdoctoral de l'IFISC en el projecte NouLloguerr per a entendre millor la influència dels nous models de mercat del lloguer vacacional enfront de l'habitatge residencial. Durant l'entrevista, Johann explica les seves últimes recerques i com les xarxes complexes són molt útils per a trobar solucions no sols als reptes científics, sinó també a problemes socials. A més, gràcies a les xarxes complexes es pot comprovar com a mons tan aparentment diferents com el lloguer d'una casa o el futbol tenen molt en comú.


Redes complejas, fútbol y alquileres | Voces, CSIC Balears #01


 voces-csic-ep1


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord