Obertes les inscripcions per al Màster en Física de Sistemes Complexos

27 de abril de 2016

El Màster en Física de Sistemes Complexos ja ha obert les inscripcions per a l’edició 2016-17. Es tracta d’un postgrau oficial de la Universitat de les Illes Balears i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (UIB-CSIC), organitzat per l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos. El Màster, que és íntegrament en anglès, atès el seu caràcter internacional, té una durada d’un any i és impartit per investigadors de l’IFISC.

Durant el curs, els alumnes reben formació especialitzada en sistemes complexos en física estadística i no lineal, física quàntica, òptica no lineal i dinàmiques de dispositius opticoelectrònics, dinàmica de fluids, física biològica i fenòmens no lineals en ecologia i fisiologia, i dinàmiques de fenòmens col·lectius en sistemes socials. Així, el Màster proporciona les eines necessàries als estudiants per abordar problemes complexos des d’una perspectiva interdisciplinària amb una sòlida base matemàtica.

Atesa la seva orientació eminentment científica, el Màster és una excel·lent formació per continuar els estudis amb un doctorat de qualsevol temàtica relacionada. Per altra banda, tot i que no tingui una orientació professional, ofereix habilitats i coneixements molt interessants en diversos àmbits professionals com les tecnologies de la informació i les comunicacions, l’electrònica, el món financer i l’urbanisme, el tractament massiu de dades, empreses del sector energètic, mediambiental i farmacèutic, entre d’altres.

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos ofereix fins a quatre beques de 6.000 euros per fer front a despeses de mobilitat i residència per a estudiants de fora. Per sol·licitar una de les beques cal seguir les instruccions de la pàgina web (https://ifisc.uib-csic.es/master/fellowships/). De la concessió de les beques s’informarà per correu electrònic els sol·licitants l’1 de juliol.

La del curs 2016-17 serà la quarta edició del Màster en Física de Sistemes Complexos, que aquest curs ha estat avaluat positivament per l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears En la tercera edició hi participen catorze alumnes d’Hongria, els Estats Units, Itàlia, Albània i Espanya; en la primera edició del curs hi varen participar quatre alumnes. Està previst que les classes comencin l’1 d’octubre de 2016.

Díptico página 1

Díptico página 2


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord