La mobilitat vista des de les noves fonts de dades

9 de juny de 2020

El passat 21 de maig, en el marc de la Plataforma Temàtica Interdisciplinària (PTI) del CSIC Mobility 2030, l'investigador de l'IFISC (UIB-CSIC) José Ramasco va inaugurar el cicle «Mobilitat i covid-19» de la Fundació Ibercaja. En la seva xerrada, titulada “La mobilitat vista des de les noves fonts de dades”, Ramasco va abordar com, des de la ciència i la tecnologia interdisciplinària, és possible afrontar la complexa infraestructura de les ciutats, la distribució de la població i les seves necessitats de mobilitat en nuclis cada vegada més concorreguts. Tot això sense perdre de vista la necessitat de millorar la qualitat de vida i de l'aire de les urbs.

Durant la videoconferència, presentada i moderada per Jaime Armengol, coordinador del projecte Mobility City, també va intervenir Catalina Martínez, coordinadora de la PTI Mobility 2030 del CSIC. En particular, la plataforma Mobility 2030 té com a objectiu aconseguir una mobilitat urbana sostenible aportant solucions per a reduir les emissions i millorar la qualitat de l'aire i la salut a les ciutats en la següent dècada. Compta amb la col·laboració de 19 grups de recerca del CSIC centrats en disciplines que abasten des de l'electroquímica, la física i la robòtica fins a la demografia, passant per l'economia i la ciència de dades.

El webminar “La mobilitat vista des de les noves fonts de dades” es troba disponible en el canal de YouTube de Mobility City.





Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord