Científics de Balears organitzen el workshop Citinet en la principal Conferència Europea sobre Sistemes Complexos ECCS’14

21 de gener de 2015

Citinet és un workshop organitzat en el marc de la Conferència Europea sobre Sistemes Complexos (ECCS 2014) amb seu a Lucca, Toscana, Itàlia. La sessió ha tengut lloc al llarg de tot el dia d'avui, 25 de setembre, i ha inclòs 5 conferències convidades i 14 xerrades. L'European Conference on Complex Systems, l'ECCS'14, és la principal conferència europea en el camp dels sistemes complexos i la ciència interdisciplinar en general. El director de l'Institut de Física Interdisciplinar i Sistemes Complexos, IFISC (CSIC-UIB), Maxi San Miguel, forma part del comitè directiu i de programa de l'ECCS’14.

Citinet és organitzat per l'investigador de l'IFISC José J. Ramasco, Oliva García Cantú , investigadora de l'empresa tecnológica Nommon, Iris Galloso, de la Universidad Politécnica de Madrid, Daniel Villatoro, BBVA I+D, i Jordi Nin, de la Universitat Politècnica de Catalunya. L'objectiu d'aquesta iniciativa és crear un espai per a l'intercanvi dels resultats de diferents estudis sobre els problemes i oportunitats obertes per les ciutats intel·ligents (smart cities). El workshop s'organitza en el marc dels projectes europeus EUNOIA i INSIGHT.

ABC

Nota prensa UIB


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord