Una investigadora de l'IFISC gana un premi de l'Associació Física Argentina per la seva tesi doctoral

7 de desembre de 2021

La investigadora postdoctoral de l'IFISC  Lucía Ramírez ha estat guardonada amb el premi a la millor tesi doctoral en Física Teòrica de l'Argentina 2019-2020 en el Premi Juan José Giambiagi 2021, un concurs organitzat per l'Associació Física Argentina. La seva tesi doctoral es titula "Caracterización de los procesos de deposición-remoción de objetos extendidos sobre redes de nodos conectados: Efectos de la naturaleza de la red y de la estructura de los objetos sobre el comportamiento crítico del sistema" i va ser dirigida pel Dr. Paulo Marcelo Centres i defensada en la Universitat de Sant Lluís.

El premi, destinat a reconèixer la labor excel·lent en la realització i aprovació a l'Argentina d'una tesi doctoral en física, destaca el treball de Lucía en la seva tesi amb un fort potencial d'aplicació en l'àrea de la fisicoquímica de superfícies, xarxes, així com en l'àrea dels sistemes complexos.



 lucia-award


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord