L'investigador de l'IFISC, José Ramasco, forma part de l'equip que assessora al Govern d'Espanya enfront del Covid-19

30 de abril de 2020

El Dr. Jose Ramasco, Científic Titular adscrit a l'IFISC (UIB-CSIC), és un dels 16 científics que forma part del Grup de Treball Multidisciplinari, creat per la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, i el ministre de Ciència i Innovació, Pedro Duque, amb l'objectiu d'assessorar el Govern en matèries científiques relacionades amb el COVID-19 i les seves conseqüències futures. 

Aquest grup treballarà en l'elaboració de propostes en línies d'experimentació necessàries per a l'obtenció de dades útils per a la presa de decisions. Posteriorment, s'encarregarà de realitzar propostes  sobre el foment de la recerca i la innovació a Espanya, la reordenació de prioritats, propostes per a agilitar els temps de la recerca, el foment de línies estratègiques per a impulsar cadenes de valor o realitzar una estratègia per al foment de capacitats duals adaptables per a situacions crítiques.

A més de l'investigador José Ramasco, formen part del grup els científics Beatriz González López-Valcárcel (Universidad de Las Palmas de Gran Canaria), José M. Ordovás (Universidad de Tufts), Marco Inzitari (Instituto de Investigación de Vall d'Hebrón), Itziar de Lecuona (Observatorio de Bioética y Derecho), Alfonso Valencia (Instituto Nacional de Bioinformátcia), Diego Puga (Centro de Estudios Monetarios y Financieros de Madrid), Laura M. Lechuga (Instituto Catalán de Nanociencia y Nanotecnología, CSIC), Mariano Esteban (Centro Nacional de Biotecnología del CSIC), Jose Molero (Universidad Complutense de Madrid), Pedro Jordano (Estación Biológica de Doñana, CSIC), Alfonso Gordaliza (Comité Español de Matemáticas), Rocío García-Retamero (Universidad de Granada), Agustín Portela (Agencia Española del Medicamento y Productos Sanitarios), Ramón López de Mántaras (Instituto de Investigación de inteligencia artificial, CSIC) i Francisco Sánchez (Centro Nacional de Investigaciones Cardiovasculares).



 Covid19


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord