IFISC Poster Party 2021: llista de guanyadors

6 de abril de 2021

La Poster Party de l'IFISC és una activitat anual en la qual els estudiants de doctorat i els investigadors postdoctorals de l'IFISC presenten les seves recerques en format de pòster. Enguany, a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de Covid-19, la Poster Party es va celebrar de manera en línia. Per a substituir les explicacions dels mateixos autors, cadascun dels participants va preparar un breu vídeo en el qual s'explicaven les conclusions de l'estudi i que permetia a qualsevol interessat conèixer de primera mà les últimes recerques dels joves investigadors de l'IFISC. Com és habitual en aquest acte, el personal de l'IFISC va poder votar el seu pòster favorit. Aquí està la llista completa de guanyadors, separats per línia de recerca:


Transport and Information in Quantum Systems:

Nonlinear Photonics:

Nonlinear dynamics in fluids:

Biocomplexity:

Dynamics and Collective Phenomena in Social and Socio-technical Systems:


A més, l'esdeveniment en línia d'enguany va obrir la possibilitat que el públic votés pel seu pòster i explicació favorits. La contribució més votada per persones externes a l'IFISC va ser la d'Irene Estébanez,  “Reservoir computing to recover optical communication signals”.


Tots els pòsters i vídeos explicatius es troben disponibles en aquesta pàgina web

https://ifisc.uib-csic.es/en/news/ifisc-poster-week-2021/

.


 poster-party-21


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord