IFISC People: Sandro Meloni

18 de juliol de 2018

Ens complau anunciar que el Dr. Sandro Meloni s'uneix avui a l'IFISC com a científic titular del CSIC.

El Dr. Sandro Meloni va obtenir el seu doctorat a la Universitat de Roma "Roma Tre" a Itàlia en 2011. Des de llavors ha estat en l'Institut de Biocomputación i Física de Sistemes Complexos (BIFI) de la Universitat de Saragossa, a Espanya, abans com "Juan de la Cierva" i després com "Ramón y Cajal". Les seves passions inclouen "la pizza, l'snowboard i la recerca sobre sistemes complexos". La seva recerca se centra principalment en Dinàmica No Lineal en Xarxes amb especial interès en Processos de Difusió i Teoria de Jocs Evolutius. En els seus treballs combina els enfocaments teòrics típics de la Física Estadística amb simulacions numèriques i anàlisis de dades. 

La seva recerca ha estat publicada en diverses revistes internacionals [EO1], incloent PNAS, Physical Review X, Physical Review Letters i PLoS Computational Biology. En 2017, va rebre el premi "Junior Scientific Award" de la Societat de Sistemes Complexos.


 IFISC People: Sandro Meloni


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord