IFISC People: Violeta Calleja, Irene Estébanez i Rodrigo Martínez

4 de desembre de 2018

Ens complau anunciar que tres estudiants de doctorat s'uniran a l'IFISC aquest mes dins del programa de la Unitat d'Excel·lència María de Maeztu per a investigadors predoctorals. El seu treball seguirà els nous objectius estratègics de l'IFISC: l'estudi, l'exploració i el desenvolupament del tractament de la informació en i per sistemes complexos.

Violeta Calleja s'uneix a l'IFISC en la cerca d'un doctorat sota la supervisió de Sandro Meloni i Emilio Hernández-García. La seva tesi contribuirà a la línia de recerca "processament d'informació en sistemes biològics".

Irene Estébanez treballarà en "computació analògica inspirada en el cervell en sistemes fotònics i electrònics" sota la supervisió de Ingo Fischer.

Finalment, Rodrigo Martínez treballarà dins de la línia "informació quàntica: decoherència, dissipació i transmissió", supervisat per Roberta Zambrini i Miguel Cornelles.

Són els tres primers de sis estudiants predoctorals seleccionats entre un total de 53 sol·licituds de candidats, procedents de 15 països diferents (Espanya, Regne Unit, Grècia, Alemanya, Àustria, Itàlia, Iran, Tunísia, el Marroc, Veneçuela, Pakistan, Filipines, Camerun, Luxemburg i Nigèria).


 IFISC People: MdM


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord