IFISC People: Luis Seoane

4 de abril de 2019

Ens complau presentar a Luis Seoane als altres membres de l'IFISC. Luís Seoane és llicenciat en física per la Universitat de Santiago de Compostel·la i en neurociencia computacional pel Bernstein Center for ComputationalNeuroscience, associat a la TechnischeUniversität Berlin. Va preparar la seva tesi doctoral sobre sistemes complexos en el Laboratori de Sistemes Complexos de la Universitat Pompeu Fabra sota la supervisió del professor Ricard Solé.

A l'IFISC treballarà com a investigador postdoctoral María de Maeztu en les línies de Processament de la Informació en Sistemes Biològics i Processament de la Informació en Sistemes Soci-Tecnològics, buscant construir ponts entre tots dos. La seva àrea d'interès són aquells processos en els quals la transferència d'informació a través de diferents escales (espacial, temporal o complexa) juga un paper rellevant a l'hora de determinar l'evolució d'un sistema complex.


 IFISC People: Luis Seoane


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord