L'IFISC inaugura el seu web de divulgació

10 de juliol de 2019

Un dels principals objectius de l'IFISC (UIB-CSIC) és la difusió al gran públic dels sistemes complexos i la física interdisciplinària. Amb aquest objectiu en ment, el IFISC manté un alt nivell d'activitat en aquest camp, ja sigui organitzant esdeveniments de divulgació o generant continguts multimèdia. Ara tot aquest material de divulgació es recopilarà en el nou web de divulgació. Allí es podrà trobar, dividits en categories, vídeos, fullets, infografies, presentacions, notícies... així com enllaços a esdeveniments de divulgació passats i futurs.

A més, per a aquells amb interès d'endinsar-se en l'apassionant món dels sistemes complexos, també s'inaugura el blog "Introduction to Complex Systems” escrit per estudiants del Master in Physics of Complex Systems. Allà es poden trobar explicacions, vídeos d'experiments i jocs sobre conceptes bàsics de la ciència de sistemes complexos.


Outreach Head 9



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord