L’IFISC convoca les beques d’introducció a la recerca SURF@IFISC 2016

12 de febrer de 2016

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) convoca per tercer any consecutiu les beques d’introducció a la recerca per a joves estudiants. Les beques SURF (Summer Undergraduate Research Fellowships) es convoquen des de 2013, amb l’objectiu d’introduir joves estudiants a la recerca científica i completar la seva formació amb aplicacions practiques dels seus coneixements, participant en algun dels 9 projectes que s’ofereixen, en un dels centres capdavanters a nivell internacional pel que fa a la investigació de Física de Sistemes Complexos.

L’IFISC ofereix 6 beques SURF. Tenen assignada una dedicació de 150 hores que es realitzaran entre els mesos de juny i juliol de 2016. Les tasques de recerca es duran a terme a l’IFISC sota la supervisió d'un membre de la seva plantilla. Cada beca està dotada amb 600 euros per a estudiants residents a Mallorca i 900 euros per a la resta d'estudiants. Els estudiants de fora de Mallorca podràn sol·licitar una ajuda de viatje que en cap cas superarà els 500 euros.

Per poder accedir a una beca SURF cal tenir superats almenys 120 crèdits ECTS d’un grau oficial i haver obtingut una nota mitja igual o superior a 6. El termini per presentar les sol·licituds acaba l’1 de maig de 2016.

Les beques SURF tenen una gran acceptació entre els estudiants dels graus de ciència. De fet, l’any passat es varen presentar per 6 places 45 estudiants de 18 universitats i 6 països diferents.

Més informació a https://ifisc.uib-csic.es/grants/surf/?idioma=CAT



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord