La Directora de l'Agencia Estatal de Investigación visita l'IFISC

13 de novembre de 2017

La Directora de la Agencia Estatal de Investigación (AEI), la Sra. Villegas, va visitar l'IFISC el passat 10 de novembre. La visita va començar amb una presentació de l'Institut impartida pel personal de recerca de l'IFISC, emfatitzant tant el treball realitzat durant els 10 anys de l'IFISC com els reptes futurs als quals l'Institut desitja enfrontar-se en la recerca de sistemes complexos.

La visita va continuar amb un recorregut per les instal·lacions de l'IFISC, com el laboratori de Fotònica no lineal o la Unitat de Serveis Informàtics. Després, la Sra. Villegas va oferir una presentació oberta de la AEI dirigida a tots els investigadors de la UIB.

L'Agència Estatal de Recerca és un instrument per a la gestió i finançament dels fons públics destinats a activitats de R+D+i. La seva finalitat és garantir la rendició de comptes, millorar i estendre el seguiment de les actuacions, racionalitzar la gestió dels fons disponibles, reduir les càrregues administratives i simplificar i estandarditzar els procediments.


 Visita AEI


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord