Beques d'introducció a la investigació SURF 2015 a l'IFISC

25 de febrer de 2015

L'IFISC convoca 6 beques SURF 2015 d'introducció a la recerca per a aquest estiu 

L'any passat van optar a la convocatòria de beques 54 estudiants de més de 23 universitats

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC), centre mixt de la UIB i el CSIC, ha convocat 6 beques SURF 2015 (Summer Undergraduate Research Fellowships) d'introducció a la recerca per a aquest estiu. La convocatòria, que ja està oberta, exigeix tenir aprovats almenys 120 ECTS d'un grau oficial en ciències, matemàtiques o enginyeria, i haver obtingut una nota mitjana igual o superior a 6. 

Les beques constitueixen un excel·lent al·licient per completar la formació dels estudiants en oferir-los aplicacions pràctiques dels seus coneixements en un dels centres de recerca capdavanters a nivell internacional. Per l'IFISC també constitueix una bona oportunitat d'incrementar la qualitat del seu treball ja que es tracta d'estudiants amb un bon currículum i amb grans possibilitats de continuar la seva carrera investigadora.

Les beques tenen assignada una dedicació total de 150 hores que hauran de realitzar-se durant l'estiu en el període comprès entre el 15 de juny i el 31 de juliol de 2015. Les tasques de recerca es duran a terme a l'IFISC sota la supervisió d'un membre de la seva plantilla. Cada beca estarà dotada amb 600 euros per a estudiants residents a Mallorca i 900 euros per a la resta d'estudiants.

El termini per formalitzar les sol·licituds finalitza l'1 de maig de 2015. Més informació:

Nota premsa UIB

El Mundo Baleares


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord