El Scientific Advisory Board visita l'IFISC

16 de octubre de 2019

Els dies 10 i 11 d'octubre, elScientific Advisory Board (SAB) de l'IFISC va visitar el nostre institut. El SAB actua com un comitè extern que proporciona orientació i recomanacions a les línies de recerca i projectes desenvolupats en l'IFISC. El SAB va assistir a una presentació general de les activitats de l'IFISC a càrrec del nostre Director, Maxi San Miguel, a una presentació del programa de la Unitat d'Excel·lència María de Maeztu  i les seves activitats a càrrec del programa PI, Claudio Mirasso, juntament amb presentacions de les línies de recerca de l'IFISC. A aquesta visita també van assistir el vicepresident del CSIC, Jesús Marco, el vicerector de Recerca de la UIB, Enrique García-Riaza, i la responsable de l'Agència Espanyola de Recerca, Cristina Espa. També va haver-hi una sessió de pòsters per part dels estudiants de doctorat i investigadors de postdoctorat del programa de la Unitat d'Excel·lència María de Maeztu.

Durant la seva visita, els membres del SAB van conèixer més sobre les línies de recerca de l'IFISC, es van reunir amb el cos docent de l'IFISC i van discutir amb investigadors de doctorat i postdoctorat. Utilitzant aquesta informació, el SAB redactarà un informe d'avaluació amb recomanacions i directrius per a ajudar a l'IFISC a planificar el futur i a garantir que mantingui els seus més alts estàndards d'excel·lència.

Els membres del SAB són científics de classe mundial amb les millors contribucions al camp dels Sistemes Complexos. El SAB està format per Lluis Torner (president) de l'ICFO, Barcelona; Ulrike Feudel de la Universitat de Oldenburg, Oldenburg; Elisabeth Giacobino de la Universitat Pierre et Marie Curie, París; Alessandro Vespignani de la Universitat Northeastern, Boston; i Angelo Vulpiani de la Universitat La Sapienza, Roma.


 SAB2

Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord