Investigadors resolen preguntes científiques en microespais audiovisuals

25 de gener de 2013

El Servei de Recursos Audiovisuals i el Servei de Comunicació de la UIB han elaborat deu microespais audiovisuals on els investigadors responen una pregunta de manera entenedora i amb el suport de les imatges.

Els investigadors de la UIB que han col·laborat en aquest projecte són: el doctor Andreu Moià, del Departament de Física; el doctor Luis Gállego, del Departament de Biologia; el doctor Príam Villalonga, del grup de Biologia Cel·lular del Càncer; el doctor Antoni Borràs, del Laboratori de Radioactivitat Ambiental de la UIB; el doctor Àngel Bujosa, del Departament d’Economia Aplicada; el doctor José Javier Ramasco, de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos, IFISC (CSIC-UIB); la doctora Maite Arbós, del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia; la doctora Aina Salom, del Departament de Dret Públic; el doctor Francisco J. Perales, de la Unitat de Gràfics, Visió i Intel·ligència Artificial; i el doctor Bartomeu Serra, del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica.

La Universitat respon forma part d’un projecte interuniversitari en el qual la UIB participa en el marc d’un conveni per a la producció de material audiovisual de suport a la tasca divulgativa de la recerca que es fa a les universitats. Ben aviat podrem veure un centenar de petits vídeos en el mateix format, produïts per altres universitats espanyoles.

 

Els vídeos de La Universitat respon els trobareu al Canal UIB.

J. Ramasco Video

 

Diario de Mallorca 31/01/2013


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord