Pint of Science 2019

13 de maig de 2019

Pint of Science (PoS) 2019, el festival de divulgació científica que proposa una trobada entre els investigadors i el públic en els bars, torna a Palma els dies 20, 21 i 22 de maig per tercer any consecutiu.

El festival té caràcter internacional i se celebrarà en les mateixes dates en més de 400 ciutats de 24 països dels 5 continents. POS pretén, des de la seva creació en 2013 en l'Imperial College de Londres, acostar als investigadors al públic, aprofitant l'ambient relaxat i amigable dels bars per a facilitar la seva interacció,. A nivell estatal, PoS se celebra des de 2015, comptant per a aquesta edició amb 148 bars i amb la participació de 784 científics com a ponents. En 2017 es va celebrar a Palma la primera edició del festival de la mà de l’IFISC (UIB-CSIC).

Aquesta edició doblega el nombre de ponents que, durant els tres dies que dura el festival, explicaran en un ambient distès quines recerques estan duent a terme. Els 12 científics i científiques que protagonitzaran l'esdeveniment es repartiran per primera vegada entre dues seus: mentre que al Palma 80’s Cafè de Plaça Madrid les xerrades aniran orientades a analitzar els secrets la nostra societat i els seus avanços tecnològics, en el Cafè A Tres Bandes de Plaça Barcelona (a partir del dimarts 21) estaran centrades en els misteris de l'Univers i el nostre planeta. Totes les sessions de xerrades són gratuïtes i començaran a les 18.30 h.

L’IFISC oferirà quatre xerrades, totes elles al Palma 80’s Cafè: el dia 20 de maig Rodrigo Martínez explicarà què és la decoherència quàntica, mentre que Irene Estébanez parlarà sobre xarxes neuronals artificials. D'altra banda, el dia 22 de maig en el mateix local, Ana Pérez farà un repàs per la complexa vida d'un flamenc, seguida per Javier Aguilar que explicarà qué és la turbulència i els vòrtexs. El programa complet, amb adreces de bars, temes i horaris, ja es pot consultar en la web https://pintofscience.es/events/palma-mallorca


 PoS19

Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord