Pint of Science 2018

8 de maig de 2018

Pint of Science, el festival de divulgació científica que proposa una trobada entre els investigadors i el públic als bars, arriba els dies 14, 15 i 16 de maig a Palma per segon any.

Durant tres dies consecutius (14, 15 i 16 de maig) alguns científics de l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) i del Grup de Relativitat i Gravitació de la UIB seran a l'icònic bar Palma 80’s Cafè per explicar en format divulgatiu i de manera amena i desenfadada en què treballen.

La de 2018 serà la segona edició que se celebra a Palma. Per enguany hi ha preparades sis xerrades al Palma 80’s Cafè de la plaça Madrid, que repeteix com a seu de l'esdeveniment. Pint of Science Palma començarà el dia 14 de maig a les 18.30 hores amb una jornada dedicada al cervell: Cristian Estarellas i Adrián García, tots dos membres de l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC), explicaran com funcionen les xarxes neuronals, tant biològiques com artificials. La segona jornada estarà protagonitzada pel moviment: Juan Fernández i Javier Aguilar, també de l’IFISC, desentranyaran els mecanismes que hi ha darrere tant de la mobilitat humana com del moviment animal. Per acabar, el tercer i darrer dia de Pint of Science, Daniele Viganò, Leïla Haegel i Marta Colleoni, del Grup de Relativitat i Gravitació (GRG-UIB), explicaran els secrets dels forats negres i la vida dels estels. Tres jornades amb una temàtica d'allò més variada que portaran la ciència de la complexitat i de l'espai al bar.

El programa detallat pot trobar-se a: http://pintofscience.es/events/palma-mallorca

En aquesta quarta edició d’àmbit nacional, Pint of Science inclou 308 esdeveniments (16% més que el 2017) impartits per 730 científics (gairebé 200 més que en l'edició anterior) en 105 bars. Pint of Science neix l'any 2013 de la mà de dos investigadors de l'Imperial College de Londres, però ràpidament la idea es va estendre a altres països.



 Slider Pint of Science 2018


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord