Jornada de portes obertes @IFISC 2016 per a alumnes de la UIB

12 de febrer de 2016

Per què dedicar-se a la recerca, projectes de l’IFISC i oferta formativa

Dia i hora: Dijous 25 de febrer, a partir de les 15'30h
Lloc: IFISC (Sala de Seminaris “Montse Casas”) 


Un any més, l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB) organitza la jornada de portes obertes destinada a estudiants universitaris de la Universitat de les Illes Balears. Es tracta d'una activitat oberta a estudiants de qualsevol grau (especialment dels últims cursos), amb inquietud intel·lectual i científica, i ment oberta. L'objectiu de la visita és explicar què és l’IFISC i què s'investiga aquí, així com transmetre l'esperit interdisciplinari d'aquest centre.

La jornada tindrà lloc el dijous 25 de febrer a partir de les 15'30 hores. S'explicaran les diferents línies de recerca i els projectes en els quals actualment s'està treballant. També s'informarà del Màster en Sistemes Complexos que imparteix l’IFISC i dels itineraris a seguir per estudiar un doctorat. A més, la jornada inclou visites al laboratori de fotònica i instal·lacions de computació. 

Les xerrades seran impartides pels mateixos investigadors de l’IFISC, els qui explicaran les seves experiències. És una molt bona oportunitat perquè els assistents coneguin de primera mà el que implica dedicar-se a la recerca, a més tindran l'oportunitat de parlar directament amb estudiants de doctorat que podran explicar la seva experiència personal i resoldre dubtes. 


Programa d'@IFISC 2016:

15:30 Inici de la Carnival Poster Party

15:30-15:45 Què és l’IFISC. Beques Surf 

15:45-16:30 Algunes línies de recerca a l’IFISC: Física Quàntica, Biofluids, Sistemes Socials i Big Data

16:30-16:45 Màster en Física dels Sistemes Complexes

16:45-17:00 Coneix els alumnes de doctorat 

17:00-17:20 Visita als laboratoris de fotónica i computació

 

Pòster

Més informació: Gemma Casabó. Comunicació i Divulgació Científica IFISC (CSIC-UIB). Tel: 971 25 97 19 gemma@ifisc.uib-csic.es


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord