Jornades de Portes Obertes IFISC 2014

14 de febrer de 2014

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC-CSIC/UIB) organitza una jornada de portes obertes, per a estudiants universitaris de qualsevol disciplina amb inquietud intel·lectual i científica i ment oberta. La idea és mostrar l’esperit interdisciplinari d’aquest centre, i està especialment indicada per a estudiants dels dos darrers cursos acadèmics de la UIB.

El programa de la jornada es desenvolupa de 15 a 18 hores i permet conèixer les diferents línies d’investigació del centre, així com els itineraris d’accés i desenvolupament d’un doctorat o del màster de l’IFISC. A més, també inclou visites al laboratori de fotònica i les instal·lacions de computació.

Les xerrades previstes les duran a terme els investigadors de l’IFISC que compartiran les seves experiències i explicaran les característiques principals de les investigacions que dirigeixen. Els assistents també tindran l'oportunitat de parlar amb els estudiants de doctorat que realitzen la seva tasca d'investigació a l'IFISC.

       


Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord