El ministre de Ciència, Innovació i Universitats lliura a l'IFISC l'acreditació com a Unitat d'Excel·lència María de Maeztu

9 de setembre de 2019

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) ha rebut l'acreditació com a Unitat d'Excel·lència María de Maeztu de l'Agència Estatal d'Investigació, que pertany al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

El lliurament ha tingut lloc a Madrid el dilluns 9 de setembre i l'acreditació l'han recollidael doctor Claudio R. Mirasso, director científic del programa María de Maeztu de l'IFISC (CSIC-UIB). També hi han assistit el vicerector d'Investigació i Internacionalització de la UIB, doctor Enrique García Riaza, la secretària autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, senyora Agustina Vilaret i el doctor Maximino San Miguel, director de l'IFISC (CSIC-UIB).Galeria de fotosAquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord