Jornada de portes obertes a l'IFISC per a estudiants universitaris

9 de febrer de 2015

El Instituto de Física Interdisciplinar y Sistemas Complejos (IFISC) ofereix, el proper 13 de febrer, una jornada de portes obertes per a estudiants dels darrers cursos de ciències i enginyeria amb inquietud intel·lectual i científica i ment oberta.Aquesta iniciativa permet als assistents conèixer les línies d'investigació que impulsa l'IFISC, el que suposa formar part del seu equip i les vies d'accés al a formació que es desenvolupa en el centre. 

Al llarg de la jornada els assistents podran conversar amb els estudiants de doctorat i de master del centre a més de amb els investigadors seniors per a demanar-los-hi tot allò que necessitin saber sobre com fer carrera investigadora a l'Institut. La jornada s'ha fet coincidir amb la Carnival Poster Party, event en el que els joves investigadors de l'IFISC presenten els seus treballs en un ambient festiu.

La jornada s'inicia a las 12 hores a la sala de seminaris "Montse Casas" del IFISC.

Programa de la jornada

 


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord