Les inscripcions per a la primera RICE School dupliquen les previsions

23 de març de 2016

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (centre mixt UIB-CSIC) ha rebut pràcticament el doble d'inscripcions que les previstes en l’organització de la primera Escola de la Xarxa Temàtica d'Informació Quàntica d'Espanya (RICE School). Tot i tenir una previsió inicial de 25 places (20 amb finançament per sufragar les despeses de residència i desplaçament dels assistents), finalment els inscrits han estat 37, tots ells estudiants de doctorat i postdoctorat de diferents nacionalitats i provinents de diferents institucions científiques d'Espanya, Itàlia, Portugal, Anglaterra, Finlàndia i Alemanya.

La xarxa espanyola d'informació quàntica promou la investigació en informació quàntica, simulacions i tecnologies mitjançant col·laboracions a la mateixa xarxa i també amb grups internacionals, i la formació de científics en aquests temes. Entre les activitats, l'organització de conferències ha estat particularment exitosa amb esdeveniments a Madrid, Saragossa i Bilbao, i per aquest motiu aquest any s'ha decidit fer una passa més i organitzar la RICE School. 

La primera Escola de la Xarxa Temàtica d'Informació Quàntica d'Espanya (RICE School) se celebrarà els pròxims 11 i 12 d'abril a l’IFISC, amb un programa que inclou quatre blocs temàtics de 12 hores en total, impartides per quatre científics de prestigi internacional en la Física Quàntica: Andreas Winter (Universitat Autònoma de Barcelona), Mari Carmen Bañuls (Max-Planck-Institut für Quantenoptik, Alemanya), Anna Sanpera (Universitat Autònoma de Barcelona) i David Esclop (Universitat de Saragossa). Més informació a http://riceschool1.ifisc.uib-csic.es/



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord