III Escola d´Estiu de Física Estadística als Sistemes Petits i Complexos

25 de setembre de 2013

45 estudiants de doctorat d’arreu del món participaran a la tercera edició de l’Escola d'Estiu de Física Estadística i Sistemes Complexos i Petits, que tindrà lloc del 2 al 13 de setembre de 2013, organitzada per l'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB). L’Escola s’inaugurarà oficialment el dilluns 2 de setembre a les 14.30 hores, amb la presència del vicerector d’Investigació i Postgrau de la UIB, Jaume Carot, el director de l’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC), Maxi San Miguel, i el coordinador de l’Escola d’Estiu, l’investigador de l’IFISC Pere Colet.

L’Escola d’Estiu organitzada per l’IFISC té com a objectiu contribuir a la formació específica i actualitzada dels estudiants de doctorat d’arreu del món en temes de física estadística, dinàmica no lineal i sistemes complexos. Els continguts es dividiran en dues setmanes, durant cadascuna de les quals es duran a terme tres cursos. Els cursos inclouran conferències i sessions pràctiques. Les classes s’imparteixen en anglès, i els estudiants estan convidats a presentar les seves investigacions.

L’escola és una iniciativa impulsada pel Grup Especialitzat en Física Estadística i no Lineal (GEFENOL) de la Reial Societat Espanyola de Física. Aquesta tercera edició està copatrocinada per la Fundació Europea de la Ciència a través de l’activitat PESC Explorant la Física de Dispositius Petits.

 


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord