L'IFISC rep la visita d'alumnes de l'IES Llucmajor

28 de març de 2017

El passat 23 de Març, estudiants de l'IES Llucmajor van realitzar una visita a l'IFISC. La visita va començar amb una presentació de l'institut realitzada per l'investigador Emilio Hernández-García, seguida per una breu introducció als sistemes complexos, a més de mostrar les diferents línies de recerca dutes a terme en l'IFISC.

Després de la presentació els estudiants van poder conèixer a alguns doctorands del centre. En un ambient distès van poder xerres sobre la seva experiència acadèmica, donar consells sobre com dedicar-se a la recerca a més de presentar els projectes en els quals estan treballant actualment.

La jornada va continuar amb una visita per les instal·lacions del IFISC, començant pel laboratori de fotònica no lineal. Allí van poder aprendre sobre el làser i les seves aplicacions, tals com a encriptació mitjançant caos o processament de la informació.

Per finalitzar, es va visitar la unitat de computació, on els tècnics de l'institut van mostrar als alumnes els diferents recursos computacionals amb els quals s'expliquen, incloent Nuredduna, l'eina principal de càlcul computacional.

Visitar el IFISC és una oportunitat única perquè estudiants preuniversitaris coneguin un centre de recerca capdavanter i descobreixin nous vessants de la física més enllà de les acadèmiques.

La visita va ser coordinada pel Professor Claudio Mirasso.


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord