Estudiant de doctorat de l'IFISC gana el Concurs de Pòsters de Doctorat

17 de abril de 2019

La estudiant de doctorat de l'IFISC Violeta Calleja ha estat guardonada en la quarta edició del "Concurs de Pòsters de Doctorat", un concurs organitzat dins del programa "V Setmana dels estudis de Postgrau" pel Centre d'Estudis de Postgrau (CEP) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

El concurs està dirigit a estudiants de doctorat que desitgin presentar les seves recerques recents en format de pòster. Es van triar cinc guanyadors, un per cada branca de coneixement, sent Violeta la guanyadora en la categoria "Ciències". El seu pòster "Ecological multilayer networks: Stabilizing mechanisms" va ser triat per un jurat compost per membres del "Comitè Executiu de l'Escola de Doctorat de la UIB" i dos estudiants de doctorat. La recerca doctoral de Violeta està supervisada pels investigadors de l'IFISC Sandro Meloni i Emilio Hernández.


 PosterVioleta


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord