IFISC People: Javier Aguilar, Marco Cattaneo i Jaime Sánchez

12 de febrer de 2019

Ens complau anunciar que altres tres estudiants de doctorat s'han unit a l'IFISCaquest mes dins del programa d'Unitat d'Excel·lència María de Maeztu per a investigadors predoctorals. El seu treball seguirà els nous objectius estratègics de l'IFISC: l'estudi, l'exploració i el desenvolupament del tractament de la informació en i per sistemes complexos.

Javier Aguilar treballarà en "processament d'informació en sistemes soci-tècnics" sota la supervisió de Raúl Toral i Jose J. Ramasco.

Marco Cattaneo treballarà dins de la línia "informació quàntica: decoherencia, dissipació i transmissió", supervisat per Roberta Zambrini i Sabrina Maniscalco (Universitat de Turku).

Finalment, Jaime Sánchez s'uneix a l'IFISC en la cerca d'un doctorat sota la supervisió de Claudio Mirasso i Santiago Canals (Institut de Neurociencies d'Alacant). La seva tesi contribuirà a la línia de recerca "processament d'informació en sistemes biològics".

Són els tres últims estudiants predoctorals dels sis seleccionats entre un total de 53 sol·licituds de candidats, procedents de 15 països diferents (Espanya, Regne Unit, Grècia, Alemanya, Àustria, Itàlia, Iran, Tunísia, el Marroc, Veneçuela, Pakistan, Filipines, Camerun, Luxemburg i Nigèria).


 IFISC People: MdM2


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord