IFISC People: Joseph Baron i Christos Charalambous

26 de juny de 2020

Ens complau presentar a Joseph Baron i Christos Charalambous als altres membres de l'IFISC.

Joseph Baron va obtenir el seu doctorat en la Universitat de Manchester en física estadística de sistemes amb desordre, soroll intrínsec i dinàmica no Markoviana sota la supervisió del Prof. Tobias Galla. A l'IFISC treballarà com a investigador post-doctoral en el projecte PACSS fins a finals de 2021 amb l'ajuda del Prof. Raúl Toral i del Prof. Tobías Galla. El seu treball se centrarà en el paper del 'ageing' i els efectes de la memòria en els models de la dinàmica de l'opinió i la inclusió del soroll en aquests models.

Christos Charalambous va obtenir el seu doctorat en l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO, Barcelona) treballant en aspectes de moviments Brownians quàntics aplicats als condensats de Bose-Einstein. En l'IFISC treballarà com a investigador postdoctoral María de Maeztu principalment en "Processament d'Informació en Sistemes Quàntics" però també en aspectes de "Dinàmica i Fenòmens Col·lectius en Sistemes Socials i Soci-Tècnics". La seva activitat investigadora serà coordinada pel Prof. David Sánchez i el Prof. Raúl Toral amb un contracte de 1+1 anys de durada.


 people-baron-charalambous


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord