IFISC People: Felipe Olivares i Luisina Pastorino

7 de juny de 2021

Ens complau anunciar que Felipe Olivares i Luisina Pastorino s'incorporen a l'IFISC dins del projecte ARCTIC (Air Transport as Information and Computation) sota la supervisió del Dr. Massimiliano Zanin.

Felipe Olivares es va doctorar en física en Teoria de la Informació aplicada a l'anàlisi de sèries temporals en la Universitat Nacional de la Plata a l'Argentina (2013). Després es va incorporar al Centre de Recerques Òptiques com a becari postdoctoral del CONICET (l'Argentina). En 2016 va obtenir una posició postdoctoral FONDECYT en la Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso en el Laboratori d'Òptica Atmosfèrica i Estadística, on va treballar en la caracterització dinàmica de senyals òptics que es propaguen a través de la turbulència atmosfèrica. S'incorpora a l'IFISC com a investigador postdoctoral dins del projecte ARCTIC per a caracteritzar aspectes del transport aeri mitjançant la representació de sèries temporals reals i sintètiques com a xarxes complexes.

Luisina Pastorino és Enginyera Industrial per la Universitat Nacional de Rosario (l'Argentina) amb un màster en Big Data per la UIB. El seu TFM va abastar un estudi de l'estat de l'art dels algorismes de Clustering difús per a conjunts de dades a gran escala. Luisina s'incorpora a l'IFISC per a realitzar un doctorat centrat en l'estudi de la propagació dels retards en el sistema de transport aeri des d'una perspectiva de processament de la informació, també dins del projecte ARCTIC.


 ifisc-people-fleipe-luisina


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord