El IFISC (CSIC-UIB) organitza la primera edició de l'Escola d'Estiu de Física Estadística i Sistemes Complexos i Petits

9 de setembre de 2011

Inauguració
Dia: dilluns, 12 de setembre de 2011
Hora: 8.45 hores
Lloc: aula 12, edifici Mateu Orfila i Rotger,
campus universitari, Palma

 

 

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB) organitza la primera edició de l'Escola d'Estiu de Física Estadística i Sistemes Complexos i Petits, que tindrà lloc del 12 al 23 de setembre de 2011 a la UIB.

Intervindran en la inauguració la Rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas; el vicerector de Postgrau i Formació Permanent, doctor Jaume Carot; i l'investigador de l'IFISC (CSIC-UIB) i coordinador de l'Escola d'Estiu de Física Estadística i Sistemes Complexos i Petits doctor Pere Colet.

L'Escola d'Estiu de Física Estadística i Sistemes Complexos i Petits comptarà amb la participació de 45 estudiants de doctorat d'arreu del món. Els continguts es dividiran en dues setmanes, durant cadascuna de les quals es duran a terme tres cursos.

L'objectiu d'aquesta trobada científica internacional és contribuir a la formació específica i actualitzada als estudiants de doctorat en temes de física estadística, dinàmica no lineal i sistemes complexos.

L'Escola d'Estiu de Física Estadística i Sistemes Complexos i Petits és una iniciativa impulsada pel Grup Especialitzat en Física Estadística i no Lineal (GEFENOL) de la Reial Societat Espanyola de Física. Aquesta primera edició té el suport de la European Science Foundation a través de l’acció PESC-Exploring the Physics of Small Devices.

 

L´IFISC organitza la primera edició de l´Escola d´Estiu de Física Estadística i Sistemes Complexos i Petits. Nota de Premsa UIB. 09/09/2011

Agenda SINC

IFISC Escola d´estiu de física estadística i sistemes. Diari de Balears. 10/09/11


Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord