Una estudiant de màster de l'IFISC guanya el tercer premi en Tast de Màster

12 de abril de 2019

L'estudiant de màster del IFISC Irene Estebánez va obtenir el tercer premi en la segona edició del concurs "Tast de Màster", organitzat dins del programa "Setmana dels estudis de Postgrau" pel Centri d'Estudis de Postgrau(CEP) de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

El concurs està dirigit a estudiants de màster que hagin defensat la seva Tesi de Màster durant el curs 2017-2018. Els tres guanyadors van ser triats per un panell compost per professors de mestratge, personal administratiu i estudiants. Van avaluar la claredat de les presentacions i la capacitat de l'estudiant per a difondre els resultats de la seva tesi de mestratge en presentacions orals de cinc minuts.

La tesi de màster de Estébanez, titulada “Autonomous dynamical systems based on hardware implementations of delay-reservoir computers”  i supervisada pels investigadors de l'IFISC Miguel C. Soriano i Ingo Fischer, va presentar una de les primeres implementacions de Reservoir Computing per a operació autònoma, permetent un comportament dinàmic entrenable. La implementació és capaç de reproduir la dinàmica caòtica d'un oscil·lador no lineal només a partir de la seva sèrie temporal.


 IreneTast


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord