L'investigador de l'IFISC Joan Josep Cerdà guanya el premi de narrativa juvenil Guillem Cifre de Colonya

23 de juny de 2014

Joan Josep Cerdà, investigador de l'IFISC, ha guanyat la 33ena edició del premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya amb l'obra titulada "L'enigma del U-775B" que serà publicada per La Galera.

El Premi de narrativa infantil i juvenil que atorga la Fundació Guillem Cifre de Colonya és un dels premis més prestigiosos del seu àmbit en llengua catalana.  L'obra conta la història d'un grup de joves que casualment, a la platja, troben la bitàcola d'un submarí alemany de la Segona Guerra Mundial. Aquesta troballa els conduirà a una aventura plena de sorpreses i misteris.

Joan Josep Cerdà ha renunciat a la  dotació econòmica del premi a benefici de la Fundació que l'atorga, de manera que es repartirà entre sis associacions que treballen en temes socials i són: Abaimar, Afama, Aspanob, Prodis i la Missionera Teresa Cànoves.


Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord