L'FISC va organitzar el congreso Nonlinear Spin and Charge Transport through Nanoscopic Systems. 6 - 9 de juny de 2011

6 de juny de 2011

Inauguració
Dia: dilluns, 6 de juny de 2011
Hora: 9 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma


L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos, IFISC (CSIC-UIB) va organitzar el congrés Nonlinear Spin and Charge Transport through Nanoscopic Systems. Cinquanta experts internacionals van debatre  sobre temes capdavanters del transport electrònic i espintrònic a través de dispositius nanoscòpics. Es farà especial èmfasi en efectes no lineals i de no equilibri que donen lloc a fenòmens dinàmics i fluctuacions en sistemes tals com punts quàntics, nanofils, nanotubs de carboni i nanoestructures híbrides.

Aquest simposi, que es va celebrar del 6 al 9 de juny a la UIB, ha estat coordinat pels investigadors de l’IFISC (CSIC-UIB) Dra.Rosa López, Dr. David Sánchez i  Dr. Llorenç Serra, l’experta del CSIC Dra. Gloria Platero i el professor de la Universitat de París Sud Pascal Simon.

La inauguració va comptar amb les intervencions del director de l'IFISC, professor Maxi San Miguel, i del vicerector de Política Científica i Innovació, doctor Víctor Cerdà.

Més informació en: http://ifisc.uib-csic.es/transport/

 

 

 


Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord