Colloquia of Excellence 2017

5 de abril de 2017

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) anuncia la seva segona sèrie de Colloquia of Excellence. L'esdeveniment, que va tenir la primera edició el 2016, consisteix en una sèrie especial de seminaris d'eminents ponents que treballen a l'avantguarda de sistemes complexos. Els temes dels col·loquis abasten aspectes relacionats amb els sistemes socials i biològics, la fotònica, els sistemes topològics quàntics, així com estadística general i la física de la matèria condensada.

Colloquia of Excellence 2017 s'inaugurarà el dia 5 d'abril a les 15 hores a la sala de reunions de l’IFISC (Aula Montserrat Casas) amb un seminari del professor Hans Herrmann, d’ETH Zürich, qui parlarà sobre "Percolació explosiva".

Com a part de la celebració dels deu anys de l’IFISC, l'Institut organitza el congrés Crossroads in Complex Systems, del 5 al 8 de juny de 2017. Aquest congrés comptarà amb diversos Colloquia of Excellence addicionals: entre els ponents es troben el professor Carlos Duarte, de la Universitat de Ciència Rei Abdullah, el professor Maciej Lewenstein, de l’ICFO de Barcelona, el professor Rajarshi Roy, de la Universitat de Maryland, als Estats Units, el professor Alex Vespignani, de la Universitat Northeastern, als Estats Units, i el professor Angelo Vulpiani, de la Universitat La Sapienza a Itàlia.

Els Colloquia of Excellence continuaran el 21 de juny de 2017 amb el professor Laurens Molenkamp, de la Universitat de Würzburg qui parlarà de “Física topològica en dispositius quàntics HgTe”, i el 20 de setembre de 2017 amb el professor John Dudley, de l'Institut FEMTO-ST de Besançon, a França. Els Colloquia of Excellence 2017 conclouran amb un seminari del professor David Krakauer, de l'Institut Santa Fe (Estats Units) el 26 d'octubre de 2017.

Tots els seminaris es transmetran a través de: https://ifisc.uib-csic.es/events/colloquia-excellence/

Colloquia of Excellence compta amb el suport de Red Eléctrica de España (REE), el European Physical Journal (EPJ), la Unió Internacional de Física Pura i Aplicada (IUPAP) i la European Physical Society (EPS).


 Colloquia of Excellence

Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord