Donem la benvinguda als nous alumnes del Màster en Física de Sistemes Complexos

3 de octubre de 2022

Avui donem la benvinguda als nous alumnes que cursaran el renovat Màster en Física de Sistemes Complexos de l’IFISC durant aquest curs acadèmic. 11 estudiants de 4 països, graduats en diferents llicenciatures com a física, informàtica o ciències de la terra, s'han matriculat en el nostre màster. Aquests estudiants cursaran per primera vegada el nou pla d'estudis. 

L'any passat la Junta de l’IFISC va decidir actualitzar els continguts i competències del Màster. Dins del bloc d'assignatures troncals, el programa posa l'accent principalment en la Ciència de les Dades (data science), l'Aprenentatge Automàtic (machine learning) i la Teoria de la Informació, ja que aquests camps s'estan consolidant dins de la recerca en Sistemes Complexos i són cada vegada més importants per als professionals de les ciències de la complexitat. D'altra banda, s'incrementa el nombre d'assignatures optatives, la qual cosa permet als estudiants especialitzar-se en la branca de la ciència dels Sistemes Complexos del seu interès. 

El Màster en Física dels Sistemes Complexos es va crear en 2012 amb unes característiques úniques basades en la interdisciplinarietat, l’actualitat i el rigor. Des de llavors, més d'un centenar d'alumnes s'han format a les seves aules, aconseguint alts nivells d'excel·lència i satisfacció.


 master-2022


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord