Voces, CSIC Balears: Xarxes complexes, química matemàtica i COVID

17 de novembre de 2021

L’IFISC (UIB-CSIC) i la Representació Institucional del CSIC a les Illes Balears s'uneixen i creen "Voces, CSIC Balears", un podcast bimensual de divulgació científica. A través d'entrevistes a científics i científiques que treballen en els centres del CSIC a Balears (IMEDEA CSIC-UIB, IFISC UIB-CSIC i ICTS SOCIB), pretén augmentar la visibilitat de la ciència que es realitza a la regió.

El quinzè episodi de "Voces, CSIC Balears" té com a protagonista a Ernesto Estrada. Ernesto és professor de recerca a l’IFISC i a més d'escriure diversos llibres sobre teoria de xarxes complexes, ha publicat més de 220 articles que han rebut més de 15000 cites sobre temes tan diversos com la biomedicina aplicada, la química matemàtica o les xarxes aplicades als sistemes socials. Ernesto va ser triat membre d'honor de la Society for Industrial and Applied Mathematics en 2019 i de l'Acadèmia Iberoamericana de Ciències també en 2019, membre de l'Acadèmia Europeae en 2014 i de l'Acadèmia Internacional de Química Matemàtica en 2004.

Redes complejas, química matemática y COVID | VOCES, CSIC BALEARS #15


 voces-csic-15-news


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord