VIII GEFENOL Summer School on Statistical Physics of Complex Systems

3 de juliol de 2018

L'’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) en col·laboració amb el Grup Especialitzat en Física Estadística i no Lineal (GEFENOL) dins del marc de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF), acull la seva escola d'estiu centrada en física estadística aplicada als sistemes complexos.

Sota el nom de GEFENOL Summer School on Statistical Physics of Complex Systems, l'escola celebra la seva vuitena edició del 2 al 3 de juliol, la cinquena a Palma, amb estudiants de doctorat i posdocs de tot el món que durant dues setmanes aprendran noves eines que els permetran afrontar nous problemes en el context dels sistemes complexos des de la perspectiva de la física estadística.

En l'acte d'obertura va estar presidit el vicerector de Recerca i Internacionalització, professor Jaume Carot; el director de l’IFISC, professor Maxi San Miguel; el president de GEFENOL i investigador de l’IFISC, professor Raúl Toral; i el membre de GEFENOL i investigador de l’IFISC, professor Pere Colet.


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord