Summer Undergraduate Research Fellowships SURF@IFISC 2018

23 de febrer de 2018

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) convoca per sisè any consecutiu les beques d'introducció a la recerca per a estudiants de grau. Les beques SURF (Summer Undergraduate Research Fellowships) es convoquen des de 2013 amb l'objectiu d'introduir a joves estudiants en la recerca científica i completar la seva formació amb aplicacions pràctiques dels seus coneixements, participant en algun dels 6 projectes que s'ofereixen en un dels centres capdavanters a nivell internacional quant a la recerca en Sistemes Complexos.

L'IFISC ofereix 6 beques SURF, les quals tenen assignada una dedicació de 150 hores que es realitzaran entre el 15 de juny i el 31 de juliol de 2018. Les tasques de recerca es duran a terme en el IFISC sota la supervisió d'un membre de la seva plantilla. Cada beca està dotada amb 600 euros per a estudiants residents a Mallorca i 900 euros per a la resta d'estudiants. Els estudiants de fora de Mallorca podran sol·licitar una ajuda de viatge de 500 euros com a màxim. Per poder accedir a una beca SURF cal tenir superats almenys 120 crèdits ECTS d'un grau oficial i haver obtingut una nota mitjana igual o superior a 7/10. El termini per presentar les sol·licituds acaba l'1 de maig de 2018. 

Més detalls i formulari d'inscripció a la pàgina de SURF@IFISC.


 SURF@IFISC 2018

Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord