Fira de la ciència de les Illes Balears.Menorca 26-28 de Març 2009

26 de març de 2009

La Fira de la Ciència és una activitat dirigida a tots els públics que pretén estimular el desenvolupament de la capacitat creativa i científica, potenciar la investigació, així com, divulgar els coneixements científics i tecnològics. L'IFISC està present en la Fira de la Ciència per segon any consecutiu, la seva participació s'emmarca en el bloc dels diferents projectes d'investigació presentats per la Universitat de les Illes Balears.

A través d'aquesta activitat l'IFISC pretén divulgar i comunicar la seva labor científica promovent la valoració del coneixement científic i la millora de la seva percepció pública.En aquesta edició la temàtica central del estand de l'IFISC ha estat l'òptica, contant també amb la participació d'estudiants del recent format grup d'òptica IFISC-OSA.

S'han presentat una dotzena de diferents activitats sobre la llum làser i aplicacions, així com il·lusions òptiques i formació d'imatges. La diversitat de les experiències científiques propostes van permetre ensenyar i divertir a grans i a petits de la mateixa manera.

Pàgina web del event

 

 


Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord