Nit de la Recerca 2021

17 de setembre de 2021

La Nit Europea dels Investigadors és un projecte de divulgació científica promogut per la Comissió Europea dins de les accions Marie Sktodowska-Curie del programa Horitzó 2020, i té lloc simultàniament en més de 300 ciutats europees des de 2005. El seu principal objectiu és acostar els investigadors als ciutadans perquè coneguin el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana.

Amb motiu de la celebració de la Nit Europea dels Investigadors i Investigadores, l’IFISC participarà en les activitats de divulgació científica organitzades des de la Representació del CSIC a les illes Balears.

L'esdeveniment tindrà lloc en el centre històric de Palma, en Ca n’Oleo de 18.30 h a 21.00 h. Entre les activitats, se celebraran les ‘Cites Ràpides’. En aquesta activitat, destinada al públic general, es comptarà amb personal científic dels centres pertanyents i associats a la Representació del CSIC en els Illes Balears, entre ells els investigadors predoctorals de  l’IFISC María Martínez-Barbeito, Javier Galván i Annalisa Caligiuri, que comptaran en 5 minuts en què consisteix la seva labor investigadora.

Per motius de normativa COVID, l'aforament és limitat i es requereix reserva prèvia, disponible en aquest formulari o a través de la pàgina web de la Representació.


 nit de la recerca 2021


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord