Trobada entre investigadors del CNRS i de l'IFISC per a modelar la dinàmica dels mercats immobiliaris

7 de novembre de 2019

Al llarg de la setmana passada, científics del Centre Nacional Francès de Recerca Científica (CNRS) i de la Universitat de París Diderot, integrada en l'institut Riate, van visitar l'IFISC (UIB-CSIC) per a establir ponts entre les institucions involucrades en el context del projecte MOREHOUSE. MOREHOUSE, nom en clau de Modeling hOusing maRkets dynamics thanks to Emerging and HeterOgeneoUs data SourcEs, és un projecte de cooperació del CSIC amb el CNRS francès sobre l'estudi del mercat immobiliari a partir de Big Data. El projecte MOREHOUSE està relacionat amb el contracte ESPON Housing de la Comissió de la UE per a analitzar si el Big Data pot proporcionar una font homogènia d'informació sobre el mercat immobiliari. El projecte va començar al maig de 2019 i finalitzarà a la fi de 2021.

A la trobada van assistir Thibault Le Corre, Renaud Le Goix, Marc Lieury, Thomas Louail i Julien Migozzi, en representació de la part científica francesa (CNRS i Universitat Paris Diderot), i els investigadors de l'IFISC Pere Colet, Mattia Mazzoli, Jose J. Ramasco i Antònia Tugores.


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord