L'IFISC allotjarà la X GEFENOL Summer School on Statistical Physics of Complex Systems i la II Summer School on Complex Socio-Technical Systems

10 de maig de 2022

L'IFISC (Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos, UIB-CSIC) acollirà aquest any dues escoles d'estiu: la X GEFENOL Summer Schoolon Statistical Physics of Complex Systems i la II Summer School on Complex Socio-Technical Systems.

En primer lloc, promoguda pel Grup Especialitzat en Física Estadística i No Lineal (GEFENOL) de la Reial Societat Espanyola de Física (RSEF), l'IFISC organitzarà la X GEFENOL Summer Schoolon Statistical Physics of Complex Systems, centrada en la física estadística aplicada als sistemes complexos, del 29 d'agost al 2 de setembre.

Li seguirà la II Summer School on Complex Socio-Technical Systems, del 5 al 9 de setembre. Organitzada per l'IFISC com a part de les activitats de la SocioComplex Network i promoguda per COMSOTEC, l'escola se centrarà en quatre grans blocs dins dels sistemes sociotècnics: Economia experimental, Sistemes urbans, Modelització epidèmica i Ciències socials computacionals.

Totes dues escoles estan dirigides a estudiants de doctorat i postdoctorat de tot el món que durant una setmana aprendran noves eines que els permetran enfrontar-se a nous problemes en el context dels sistemes complexos des de la perspectiva de la física estadística i els sistemes sociotècnicos. Els estudiants interessats poden inscriure's en qualsevol de les dues escoles o en totes dues amb un descompte en la matrícula. El nombre de participants és limitat. Les sol·licituds rebudes abans del 31 de maig tindran prioritat i la convocatòria romandrà oberta fins al 18 de juliol en funció de la disponibilitat.


 GeneralIFISC


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord