Investigador de l’IFISC gana el Premi a l'Investigador Emergent de la Complex Systems Society

24 de octubre de 2022

L'investigador postdoctoral de  l’IFISC, Aleix Bassolas, ha estat guardonat amb el premi Emerging Researcher. El guardó, atorgat en la cerimònia de clausura de la Conference on Complex Systems (CCS) 2022 per la Complex Systems Society (CSS), ha destacat la labor investigadora de Bassolas i les seves "destacades contribucions a la Ciència dels Sistemes Complexos".

Aleix Bassolas va realitzar el seu doctorat en  l’IFISC sota la supervisió dels investigadors José Ramasco i Maxime Lenormand. La seva tesi, titulada "A journey across the multiple scales of human mobility", va ser defensada l'any passat 2019. Les seves aportacions obren noves vies per a la mobilitat urbana des de la perspectiva dels sistemes complexos. Entre els seus treballs més citats es troben:

Amb la finalitat de reconèixer les contribucions excepcionals a la ciència dels sistemes complexos, la CCS va establir 2014 el premi científic júnior destinat a reconèixer els assoliments científics extraordinaris dels joves investigadors de la seva societat (per a aquells que es troben dins dels 7 anys des de la finalització del doctorat). A més de Bassolas, els investigadors Michelle Feng (Universitat de Califòrnia) i William Gilpin (Universitat de Texas) han estat premiats en aquesta categoria. 


 ccs-aleix


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord